Mijn passie…
Mijn kwaliteit…
Mijn kracht die mij laat vliegen is…
Illustreren!

Ik geloof dat ieder persoon kan vliegen op zijn eigen krachten en kwaliteiten.  Dit pas ik dan ook dagelijks toe in mijn bedrijf IdK Creates. Door illustreren te integreren in alles wat ik doe maakt mijn hart iedere dag een sprongetje en spring ik ’s ochtends vol energie uit bed. Iedere dag doen waar ik van houd, wat mij drijft en energie geeft, zorgt voor die creatieve sprankeling in alles wat ik doe.

Samen met jou – de opdrachtgever – ga ik aan de slag om tot de kern van de boodschap te komen en deze visueel weer te geven. Voor een divers publiek. Voor verschillende toepassingen. 

Zo heb ik diverse MKB bedrijven en start ups geholpen om het verhaal aan te scherpen op de weg naar de visualisatie. Om vervolgens enkele illustraties te ontwerpen die bijdragen aan het vertellen van de belangrijkste boodschap! Niets mooiers dan als we samen hetgeen naar nog een hoger niveau kunnen tillen. 

Mooi voorbeeld is dit karakter. Hoofdpersoon in de illustraties van een start up die de wereld gaat veroveren met baanbrekende technologie. 

 

Op basis van de boodschap en de huisstijl van de organisatie wordt een stijl geselecteerd en een opzet gemaakt. Het onderstaande voorbeeld is van een opdracht waarbij een beeldbank van ruim 60 iconen plus het template is gemaakt. Het template wordt nu in diverse sectoren en organisaties ingezet voor persoonlijke leiderschapsontwikkelingsprogramma’s.

Nieuwsgierig wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?