Mijn passie…
Mijn kwaliteit…
Mijn kracht die mij laat vliegen is…
Illustreren!

Ik geloof dat ieder persoon kan vliegen op zijn eigen krachten en kwaliteiten.  Dit pas ik dan ook dagelijks toe in mijn bedrijf IdK Creates. Door illustreren te integreren in alles wat ik doe maakt mijn hart iedere dag een sprongetje en spring ik ’s ochtends vol energie uit bed. Iedere dag doen waar ik van houd, wat mij drijft en energie geeft, zorgt voor die creatieve sprankeling in alles wat ik doe.

Wanneer ik een blanco stuk papier pak en start met schetsen, komen nieuwe ideeën naar boven en tegelijkertijd helpt het me focussen op hetgeen dat ik wil integreren in het concept, in de tekening, in de training.

In meetings, trainingen en workshops …
Daag ik mijn creatieve brein graag uit om een cartoon visuele samenvatting te maken van een bijeenkomst of meeting. Altijd start ik met een basis inclusief een intake en opzet van de dag. Vervolgens maak ik live een visuele samenvatting. Het is ook mogelijk dat ik deze schets en later digitaal opmaak voor digitaal (her)gebruik. In mijn trainingen en workshops zijn mijn materialen altijd geïnspireerd en vol met illustraties en visualisaties om de inhoud zo goed mogelijk over te brengen.

Wil jij ook dat de uitkomsten van jouw meeting blijvende (visuele) impact heeft? Neem dan contact op!

In kinderboeken
Een droom die op mijn horizon blijft zweven is om mijn illustraties terug te zien in een kinderboek in de plaatselijke boekhandel of bibliotheek. Samen met Gaby Schilders ben ik in 2017 gestart met de eerste ideeën en schetsen van ons eerste kinderboek. De illustraties voor kinderboeken geven mij inspiratie om out of the box te denken. Het zorgt voor een speelsere, creatieve en gekke vibe.

 

Nieuwsgierig naar mijn tekenavonturen?  Voeg me toe op Instagram