Heeft jouw team dagelijks de mogelijkheid om meer impact te maken in gesprekken, trainingen of workshops? Per sector, per organisatie, per afdeling en zelfs per rol kan dit verschillen. Afhankelijk van de leerbehoefte van jouw team zijn er twee Incompany mogelijkheden bij IdK Creates.

Basis Incompany – Visuals Training
Wil je de tekenkrachten van jouw team ontdekken? Dan is de Basis Incompany – Visuals Training op door jou geselecteerde locatie de oplossing.

Na de Basis Incompany – Visuals Training …
… weet jouw team de toegevoegde waarde van tekenkrachten en heeft scherp in welke situaties deze kracht in te zetten in de praktijk …
… heeft jouw team het lef om alles te kunnen tekenen …
… kan jouw team de basisvaardigheden van zakelijk tekenen toepassen …
… zijn jullie klaar om de tekenkrachten in te gaan zetten en te blijven ontwikkelen! 
Voor jou en 7 collega’s kun je al een Basis Incompany – Visuals Training ervaren vanaf € 1999 (excl. BTW) inclusief materialen, standaard hand outs en een rugzak vol inspiratie… Nieuwsgierig?
Stuur een bericht

Compleet Incompany – Visuals Training
Wil je de tekenkrachten binnen het team ontdekken én het fundament leggen om dit in jullie zakelijke context te integreren? Cruciaal in dit ontwerp is de aansluiting op de praktijk. Het uitgangspunt zijn de verschillende behoeften en de veelvuldig gebruikte templates en modellen binnen het team. Tijdens een intakegesprek creëren we samen razendsnel een programma op maat voor jouw team(s). Mijn ervaring met alle branches en diverse type/ grootte organisaties als veranderconsultant zorgt voor maximale snelheid en resultaat tijdens deze ontwerpfase.

Samen doorlopen we de volgende stappen:
> Intakegesprek opdrachtgever
> Ontwikkeling maatwerk programma (voorstel + definitief)
> Ontwikkeling maatwerk voorbereidende opdracht, hand out materialen en vervolgopdracht(en)
> Digitale check-in deelnemer: introductie, leerdoel scherpstellen en voorbereidende opdracht
> Visuals Training(en)
> Vervolgopdracht(en)
> Tussentijds- en eindevaluatie opdrachtgever

Afhankelijk van de wensen omtrent locatie, groepsgrootte, specifieke modellen, templates en ontwerpen komen we samen tot een eindresultaat en offerte. Nieuwsgierig?
Stuur een bericht