Met een creatieve sprankeling impact maken die ertoe doet. Voor de ander. Voor de organisatie. Dat is wat mij iedere dag drijft. Dit komt terug in alles wat ik doe.
De rode Website graphic - impact punchdraad door mijn studietijd, mijn werk en persoonlijke leven is een mix van toewijding, loyaliteit, moed, openheid en gedrevenheid. En vooral ook: vreugde en dankbaarheid. Van jongs af aan heb ik meegekregen om van iedere dag te genieten. Haal het beste uit iedere dag en uit iedere situatie.

Ik neem je mee op mijn eigen vlucht tot dusver …
In mijn rol als veranderconsultant bij Deloitte heb ik ervaren om impact te maken op internationale schaal. In internationale projecten en teams creëerden we duurzame verandering samen met stakeholders vanuit alle levels van de organisatie. Als leiderschapsconsultant heb ik ervaren om impact te maken op diverse leiderschapsniveaus binnen organisaties. Als leer- en ontwikkelconsultant heb ik ervaren om impact te maken op de ontwikkeling van medewerkers in een verandering door het ontwikkelen en uitvoeren van diverse blended leermethodes en programma’s.

Hier ontdekte ik dat mijn observatievermogen, intuïtie en analytische vaardigheden het mogelijk maakten om een impact te maken die er toe doet.

In mijn rol als veranderconsultant, trainer en coach bij InContext Consultancy heb ik ervaren om van het begin tot het einde van de opdracht impact te maken. Door eigenaarschap en met toewijding een opdracht laten vliegen. Door buiten de gebaande paden te denken, door nog een extra stap te zetten en door vanuit de bril van de klant een maatwerk resultaat op te leveren. Als trainer en coach heb ik de kracht van loopbaancoaching ervaren en van maatwerk leerinterventies die de persoonlijke en zakelijke paden van mensen beïnvloeden.

Hier ontdekte en experimenteerde ik met mijn creatieve, out of the box, visueel ingestelde brein. Bijvoorbeeld in voorstellen, concepten en leermaterialen.

Al deze persoonlijke ervaringen en krachten zijn nu gecombineerd in een concept, in een bedrijf: IdK Creates.

IdK Creates past haar creatieve sprankeling toe in alles wat zij doet: in connectie met anderen, door aan te wakkeren bij anderen en in iedere dienstverlening. Om zo duurzame impact te maken die er te doet!